Gashaardinfo.nl vertelt u alles over......

Gashaard vermogen Gaskachel vermogen Gaskachels vermogen Gashaarden vermogen Haard vermogen Kachel vermogen Capaciteit gashaard

 

www.stokertje.nl

gashaarden - ´t Stokertje 2500 haarden opgesteld in 3500 m2 showroom

 

 

 

De gashaard, het gewenste vermogen in een handomdraai !

 

gashaard vermogen

 

Wat moet de capaciteit of het vermogen zijn van mijn gashaard ?

Een gashaard geeft meer of minder warmte af. Hoeveel ?? dat drukt u uit in het vermogen van de gashaard. Om precies doet het aantal kilowatt vermogen ertoe. Om te bepalen hoeveel vermogen de gashaard nodig heeft kan de onderstaande grafiek worden gebruikt. De ruimte waar de gashaard staat wordt aangegeven in kubieke meters. Op het snijpunt van een van de drie lijnen kunt u vervolgens het benodigde vermogen van uw gashaard aflezen.

Grafiek Vermogen

Vermogen gashaard volgens lijn A geldt voor een goed geisoleerde woning. De woning is voorzien van dubbele beglazing, muurisolatie en vloerisolatie.

Vermogen gashaard volgens lijn B geldt voor een redelijk geisoleerde woning. De woning is minimaal voorzien van dubbele beglazing.

Vermoen gashaard volgens lijn C geldt voor een slecht geisoleerde woning. De woning heeft geen van de hierboven genoemde vormen van isolatie.

 

uw gashaard specialist MEER....

 

 

Gespecialiseerd in gashaarden

De Stokertje bedrijven zijn gespecialiseerd in de installatie van gashaarden. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, is ons personeel gediplomeerd installateur. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhouds-, service- en adviesdienst. In onze showrooms staan tal van gashaarden te branden. Komt u gerust eens langs voor advies. Maak kennis met ons en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!

Voor installatie door eigen vakbekwame installateurs kijkt u bij de totaalleverancier in sfeerverwarming www.stokertje.nl