Gashaardinfo.nl vertelt u alles over......

Gashaard voordeel Gaskachel voordeel Gaskachels voordeel Gashaarden voordeel Haard voordeel Kachel voordeel Voordelen gashaard

 

www.stokertje.nl

gashaarden - ´t Stokertje 2500 haarden opgesteld in 3500 m2 showroom

 

 

 

De gashaard, volop voordeel want, sfeer in een handomdraai !

 

gashaard

 

Voordelen van de gashaard

De gashaard is in, de gashaard is TOP, de gashaard biedt volop voordeel. In Nederland worden vele gashaarden gekocht en geplaatst. De Nederlandse regering stimuleert reeds jaren de verkoop van gas uit ons eigen Slochteren, voor de Nederlanders is de gashaard daarom relatief voordelig. Daarnaast speelt een ander voordeel, de bodemgesteldheid van Nederland leent zich uitstekend voor de distributie van aardgas.Het is daarom dat de gashaard voornamelijk in Nederland wordt geproduceerd. En u weet... eigen haard is goed waard ! Ook voor u biedt de gashaard volop voordelen.

De gashaard staat voor veel bedieningsgemak, gebruiksgemak en dus comfort voordelen. De bediening van de gashaard kan soms met de hand maar doorgaans wordt de gashaard geleverd met afstandsbediening.Dit is steeds vaker een bijkomend voordeel dat niet extra in de prijs tot uiting komt. Het vlammenspel van de moderne gashaard is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.Kiest u dus voor maximaal comfort en gemak dan biedt de gashaard deze voordelen !

 

gashaard voordelen MEER....

 

Gespecialiseerd in gashaarden

De Stokertje bedrijven zijn gespecialiseerd in de installatie van gashaarden. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, is ons personeel gediplomeerd installateur. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhouds-, service- en adviesdienst. In onze showrooms staan tal van gashaarden te branden. Komt u gerust eens langs voor advies. Maak kennis met ons en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!

Voor installatie door eigen vakbekwame installateurs kijkt u bij de totaalleverancier in sfeerverwarming www.stokertje.nl